Test av badebleie er noe vi har utført siden oppstarten av babysvømming i 2009. Etter vår subjektive mening er det badebleie i tøy som er det aller beste alternativet for barn. Badebleie i tøy er like godt egnet i svømmehallen som på stranden.

Badebleie til store barn ?

En badebleie til baby finnes gjerne i str område opp til 20 kg. Vårt sortiment dekker segmentet fra 6 til 20 kg.Badebukse og badebleie til barn - herlig badetøy

Badebleie til voksen ?

Ja det finnes badebleier til voksen, dette er dessverre ikke noe vi leverer. Ditt lokale NAV kan sansynligvis hjelpe til der.

Badebleie i butikk ?

I din lokale kiwi butikk, eller apotek kan du finne badebleie. Dette vil sannsynligvis være en engangsbleie som kan være grei til nød, men ikke noe vi anbefaler til babysvømming.

Badebleie kriterier

Når en badebleie skal vurderes er noen kriterier vi mener den bør tilfredsstille.

  • Den bør være enkel å ta av og på.
  • Sitte godt rundt midje og lår, uten å stramme.
  • Ikke bli tung når den er våt.
  • Vaskbar og gjenbrukbar, engangs badebleie er ikke bærekraftig for miljøet.
Baby som flyter på rygg
Babysvømming kurs – flyter vektløst

Badebleie best i test ?

Squatina sin badebleie kan ikke påberope seg noe «Best i test» resultat, selv om realiteten sannsynligvis er slik. Den enkle grunn for dette er at vi ikke har sammnelignet de forskjellige typer babebleie godt nok. Det er også for stor forskjell mellom en engangs badebleie og en gjenbrukbar tøybleie. Vi er heller ikke en upartisk uavhengig tredjepart tester siden vi leverer og forhandler den badebleien vi selv mener er best i test. Imse Vimse sin badebleie finnes også i vårt sortiment. Dette er også en badebleie som har sidestilte kvaliteter som Squatina sin.

Det vi derimot kan si, er at erfaringene med hundrevis av babysvømmere opp gjennom tiden er godt nok for oss til å velge ut den typen badebleie vi anbefaler våre kursdeltakere.