Vi prøver å tilby utstyr som er tilpasset våre aktiviteter. Vårt utvalg består av svømmebriller, ørepropper og neseklype, samt dykkermaske til barn.

Svømmebriller

Gode svømmebriller skal sitte tett rundt øynene, ikke dugge eller gnage på nesen. Å finne svømmebriller som har god passform er ikke lett, men vi tror og mener at våre svømmebriller oppfyller dine forventninger til en svømmebrille. For de som ikke liker vann i øynene kan svømmebriller gi en positiv opplevelse og utvikling av svømmeferdigheter går raskere.

Svømmebriller

Svømmebriller barn blå

kr179.00
Tomt på lager

Svømmebriller

Svømmebriller barn rosa

kr179.00
kr179.00
kr139.00
kr139.00

Neseklype og ørepropper

En neseklype hindrer vann i å komme opp i nesa og er et nyttig verktøy for å lære seg riktig pusteteknikk når man svømmer. Neseklype kan for mange være en tilvenningssak, det blir ofte litt prøving og feiling før man finner en klype som sitter riktig. Den beste neseklypen er den som som passer din nese…
Neseklype og ørepropper til svømming
Ørepropper anbefales til barn eller ungdom med dren i ørene. De har flere bruksområder utenom svømming, vi tenker da på bading og dusjing. Kan også brukes ved svømmeøre, hull på trommehinnen eller hvis man rett å slett ikke liker å få vann i ørene.

Neseklype og ørepropper til svømming

Neseklype og ørepropper til svømming – Rosa

kr89.00

Neseklype og ørepropper til svømming

Neseklype og ørepropper til svømming – Hvit

kr89.00

Neseklype og ørepropper til svømming

Neseklype og ørepropper til svømming – Svart

kr89.00

Neseklype og ørepropper til svømming

Neseklype og ørepropper til svømming – Lime

kr89.00

Dykkermaske til barn

Å finne en dykkermaske som er tilpasset barn kan ofte være vanskelig. Vi anbefaler ikke masker fra lekebutikken, da disse ofte er av ymse kvalitet. En maske tilpasset barn og ungdom skal ha lavt volum og god passform til et barneansikt. De skal ikke dugge og ha glass som er merket «Tempered». Våre masker er ikke blant de billigste på markedet, men til gjengjeld får du topp kvalitet som barnet kan vokse lenge i. Vi bruker maske og svømmebriller på kurs fra 5 år og oppover.

Refleksvest – bli sett

«Å bruke refleks er det beste du kan gjøre for å holde deg og dine trygge i mørket. Uten refleks er du først synlig på 25 – 30 meters hold, mens du med refleks synes på 140 meters hold når bilen bruker nærlys. Omregnet til sekunder har bilføreren 10 i stedet for 2 sekunder til å reagere, det kan være forskjellen på liv og død. Gatebelysning skaper falsk trygghet, og mange tror at det ikke er nødvendig med refleks når de går i områder med gatelys. Det er galt. Selv om du ser bilen, ser ikke bilisten deg. Derfor er det en billig livsforsikring å alltid bruke minst én refleks når du er ute og går i mørket.»
ref. Trygg Trafikk

Keptin Koseklut

Tilbud!
-25%
Opprinnelig pris var: kr199.00.Nåværende pris er: kr149.00.
Tilbud!
-25%
Opprinnelig pris var: kr199.00.Nåværende pris er: kr149.00.