Babysvømming, barnehagesvømming og svømmeopplæring for voksne og barn er blant kursene vi tilbyr. I tillegg tilbyr vi også utleie av badevakt. Driver du med svømmeopplæring, barnehagesvømming eller andre typer kurs for barn ? Vi kan hjelpe til å promotere og formidle dine kurs. se mer om dette her.


Babysvømming og småbarnsvømming

Babysvømming for barn i aldersgruppen 3-24 mnd. Fra 2 år og opp til 4 år kaller vi det småbarnssvømming. Disse kursene er en koselig aktivitet som vektlegger den nære kontakten mellom foreldre og det nye familiemedlem samt eventuelle søsken. Du finner en oversikt på alle våre kurs i menyen.

Svømmeopplæring for barn og voksne

Svømmekurs for barn, kurset passe godt som for de som sliter med vannskrekk eller henger litt etter i svømmeundervisningen på skolen. Våre svømmekurs starter på 4 år. Her øver vi på rygg/mage flyt, svømming alene med flytepinne, hoppe fra kanten.
Fra 6 år og oppover øver vi på rygg/mage flyt, crawl svømming, stuping og dykking etter dykkepinner. På dette kurset kan svømmebriller og dykkermaske brukes. Målet er å lære barnet crawl svømming.
For de som sliter litt med vannskrekk eller henger litt etter i svømmeundervisningen på skolen anbefaler vi disse kursene på det varmeste.

Vanntrening for gravide

Vanntrening for gravide. Passer for både førstegangsfødende og flergangsfødende. Vanntrening er en perfekt treningsform for gravide eller nettopp født, spesielt om du sliter med rygg- eller bekken plager. Forskningsstudier fra Sverige viser at vanngymnastikk kan redusere ryggplager for gravide.Det varme vannet mykgjør muskulatur og gjør det lettere å jobbe med kroppen.
Motstand i vannet gir fin styrketrening samtidig som treningen er skånsom.
Vektløsheten i vannet gir leddene avlastning og er særlig gunstig for gravide med rygg-/bekken plager.Etter ønske kan vanntrening for gravide settes opp. Ta kontakt for avtale.

Svømmekurs for barnehage og skole

Vi kan tilby din barnehage eller skole instruktør for timeundervisning i basseng. Opplegget tilpasses nivå og ferdigheter på barna. Barn med vannskrekk er et av våre spesialfelt. Ta kontakt for avtale.
Din barnehage kan søke fylkesmannen om midler til vanntilvenning og svømmeopplæring for barn i alderen 4-6 år.

Private undervisningstimer med instruktør

Du får bassengtid sammen med instruktør, det blir gitt et tilpasset opplegg for ditt nivå. Ta kontakt for avtale.

Utleie av personell

Vi kan blant annet tilby utleie av badevakt og andre tjenester til konkurransedyktige priser. Ta kontakt for nærmere avtale.