Når man skal på babysvømming kan det ofte være forvirrende å vite hva man skal ha med seg, eller hvor og når man skal møte. Her har vi listet opp noen spørsmål vi håper kan hjelpe deg å komme på riktig plass, til riktig tid og riktig forberedt.

Egersund – hvor holdes det kurs i babysvømming ?

Våre kurs i basseng foregår i Slettbø svømmehall, se veibeskrivelse under. Adressen er Sølvhagen 14, 4370 Egersund

Moi – hvor holdes det kurs i babysvømming ?

Vi har babysvømming kurs i terapibassenget på Lundbadet. Se beskrivelse under
Adressen er Nystedveien 4, 4460 Moi.

Babysvømming på Moi
Babysvømming på Moi i Lundbadet

Når skal vi møte opp ?

Du møter opp ca 15 min før kurset starter, dette er tidsnok for de fleste til å skifte om i garderoben. Av hensyn til de som allerede oppholder seg i bassenget er det viktig at du ikke kommer inn i hallen før ditt kurs starter, å oppholde seg inne i hallen utenom din kurstid er derfor ikke tillatt. Man skal møte til kurs med en mett og uthvilt baby, amming bør ikke skje rett før man går i bassenget. Dette for å redusere faren for gulping når vi er i bassenget.

Kan begge foreldre være med ?

Dessverre kan ikke begge foreldre være med samtidig i bassenget, dette er grunnet smittevern (maks antall tillatt i basseng) og garderobekapasitet. Hvis ønskelig kan foresatt nr 2 være med på kanten utenfor bassenget.

Kan vi bruke engangsbleier ?

Nei, engans bleier er IKKE tillatt så man skal bruke badetøy på babyen i bassenget. Stelle matter finnes i garderobene til babyene. Ta med et lite håndkle til stelle matten og et badehåndkle til å ha rundt babyen når man går fra garderoben og inn til hallen.

Må vi dusje ?

Ja, ALLE skal dusje UTEN badetøy før man går i bassenget. Sminke er FORBUDT da dette fører med seg bakterier i bassenget og det vil man ikke at babyen skal få i seg.

Trenger vi badehette ?

Ja, badehette er påbudt i Slettebøhallen (Egersund) for alle voksne og barn med hår, baby er unntak.

I Lundbadet på Moi er det frivillig å ha badehette, men langt hår må være oppsatt i strikk. Vi anbefaler alltid badehette.

Hva om vi mister timer ?

Timer som ikke blir benyttet, refunderes ikke og kan dessverre ikke tas igjen. Eventuelle timer som utgår p.g.a uforutsette stenginger av bassenget (force majeur, COVID-19 etc.), kan dessverre heller ikke refunderes eller tas igjen.