Her finner du vårt gode utvalg av badetøy for barn. Du finner badehette, badedrakt, badebleie og tankinier med morsomme mønster og farger som små unger elsker. En badehette er ofte pålagt i svømmehaller, det samme gjelder badebukse og badedrakt.

Badehette til barn - havfrue
Badehette til barn – havfrue

Badehette

Å bruke badehette er ofte noe som er pålagt i svømmehaller. Badehetter hindrer hår fra å tette igjen sluk og filtre i bassenget. En badehette laget av latex/silikon kan lugge for de med langt hår, vi anbefaler derfor våre gode badehetter av tøy som ikke lugger. Stramme badehetter kan også hjelpe til med å holde ørepropper på plass slik at man ikke får vann i ørene.

Badehette for barn

Badehette rød krabbe for barn

kr79.00
kr79.00

Badehette for barn

Badehette rosa ugle for barn

kr79.00

Badehette for barn

Badehette rosa katt for barn

kr79.00
kr79.00

Badehette for barn

Badehette gul fisk for barn

kr79.00

Badehette for barn

Badehette blå ugle for barn

kr79.00
kr79.00

Badehette for barn

Badehette blå hval for barn

kr79.00
kr79.00
kr79.00

Badehette for barn

Badehette blå bil for barn

kr79.00

Badebukse og badebleie til barn - herlig badetøy
Badebukse og badebleie til barn – herlig badetøy

Badebleie

På babysvømming må alle barn ha på seg en badebukse eller badebleie. Disse regler gjelder for alle svømmehaller, alle barn må ha på seg en badebleie, swimpants eller badebleiebukse. Basert på mange års erfaring med babysvømming kan vi med hånden på hjertet anbefale disse flotte og fargerike badebleiebuksene for små barn.  Våre praktiske badebukser, eller badebleier som de blir kalt, har praktiske trykknapper i siden. Dette gjør av og påkledning til en lek på utålmodige småbarn som gleder seg til å bade. Badebleien er også forsterket med et ekstra lag tøy. God strikklinning sørger for å samle opp og hindre at avføring havner i vannet dersom uhellet er ute. De suger ikke til seg fuktighet (og suger dermed heller ikke til seg badevannet – noe som kan gjøre en bleie tung og trekke barnet nedover i vannet).
Disse moteriktige badebuksene passer like godt på stranden som i svømmehallen.

kr179.00
kr179.00
kr179.00
kr179.00
kr179.00
kr179.00
kr179.00
kr179.00
kr179.00

Badebleier

Badebleie Gul Zoo

kr179.00
kr209.00

Badedrakt

Herlig badedrakt for barn - Sjøhest
Herlig badedrakt for barn – Sjøhest

En god badedrakt skal sitte godt på kroppen, passformen har mye å si for hvordan opplevelsen vil bli i vannet. Å finne et mønster eller trykk som barn liker kan ofte være vanskelig. Vi har derfor tatt inn et godt utvalg med flotte trykk. Påkledningen går som en lek når barnet føler seg vel med et trykk eller mønster det liker.