Velkommen til oss

Vi tilbyr alle typer kurs i svømming, fra nybegynner baby på 3 mnd til svømmeopplæring for voksne. Tar du en kikk på » Ofte stilte spørsmål» finner du fort et kurs som passer for deg. Hos oss får du opplæring fra kvalifisert instruktør. Vi er oppdatert med årlig liv-rednings prøve, som godkjennes av Norges Livredningsselskap (NLS)

Det vi brenner og jobber for, er at alle skal føle seg trygge i vannet allerede fra babystadiet. Jo tidligere de starter, jo mer glede og trygghet i vannet vil de få senere i livet sitt. Babysvømming er en fin aktivitet og et supert tilbud for deg som går hjemme i permisjon. Her kan begge foreldrene delta sammen med babyen på kurs. Vanntemperaturen ligger på behagelige 32-34 grader.

Babyen står i fokus og den får bevege seg fritt rundt i et godt og varmt badebasseng mens mor eller far er med. Babysvømming er virkelig noe som en kan ta med seg videre i livet og det skaper et godt samspill mellom foreldre og barn. Svømming er også god trening for motorikk.

NB! Har du gått babysvømming kurs hos andre tilbydere, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å fortsette videregående kurs hos oss.

Vil du stå på venteliste ? Vi prioriterer først de kurs og produkter med lengst venteliste. Du blir også den første som blir varslet. Vennligst legg inn en gyldig e-mail. Å stå på venteliste er selvfølgelig ikke bindene

No fields found, please go to settings & save/reset fields